This is soaré

soaré öppnade i februari 2016 & vi är just nu unika i Stockholm med både vår smarriga meny & sköna retromiljö.

Vi har inga sittningstider vilket gör att våra gäster kan njuta länge & äta i lugn & ro samt att vi alltid har ett lagom antal gäster per kväll (uppdelat på två mindre matsalar) med bra utrymme & avstånd mellan borden.


På soaré möts ofta goda vänner, arbetskamrater, par och familjer som vill äta tillsammans och samtidigt få möjlighet att umgås i lugn och ro.

Vänligen boka alltid bord i god tid före ert besök. 

Att äta raclette och fondue är inte bara en vanlig måltid. Här är det du själv som bl a smälter racletteost, grillar, steker och kokar god mat vid bordet.

soaré har inga sittningstider, vilket innebär att bordet är ert för hela kvällen.

Varmt välkomna till en ny restaurangupplevelse!

Våra två huvudmenyer – raclette & fondue

Raclette – Vid bordet värmer och grillar du bl a nötkött, kryddig korv, rökt kassler och grönsaker i ett modernt raclettejärn och självklart får du även en massa god racletteost som du smälter i din raclettepanna. Varje gäst har sin egen raclettepanna.

Fondue – Vid bordet så doppar och värmer du bl a nötkött, kryddig korv, rökt kassler och grönsaker i fonduegrytan som är fylld med god het köttbuljong. Varje gäst har egna spett.

I menyerna ingår det även pickles, cornichons, syltlök, oliver, jalapeños, olika såser/röror och kryddsmör som serveras med bakad potatis, ris, kokt potatis eller gratäng . Se mer under fliken ”soarés mat & dryck”.

soaré har fullständiga rättigheter.