Varmt välkomna till restaurang soaré – raclette & fondueVarmt välkomna till soaré – Birger Jarlsgatan 121 i Stockholm.

Hos oss står främst raclette & köttfondue på menyn. Båda är maträtter som du äter i lugn & ro & länge, utan stressiga sittningstider.

Njut av mat, dryck & sällskap i en skön & unik retromiljö.


Varmt välkomna till en ny restaurangupplevelse!


Boka bord före ert trevliga besök (oavsett antal) /  Please make a reservation before you visit us for dinner.

Vi har öppet på Nyårsafton för bokningar / Open for reservations on New Years Eve.

Call/Text/Ring/sms.a till soaré på 0760-981018.


Våra fina gästers omdömen hittar ni bl a via The Fork, Bookatable, Google &/eller Facebook.


Följ oss gärna på instagram: soare.sthlm

12 reaktion på “Varmt välkomna till restaurang soaré – raclette & fondue”

 1. En väldigt trevlig och smakrik upplevelse. Tack för god mat, trevlig service och häftig och annorlunda inredning :)! Jag har tipsat vidare om din fina restaurang och hoppas du kommer få många lika nöjda gäster som oss. Vi kommer igen!

 2. Tack för en trevlig kväll igår med god mat och dryck. Fin retromiljö med mycket att titta på. Lycka till! Vi kommer tillbaks.

 3. Vill tacka för en trevlig kväll igår. Ni får 5/5 på både mat, miljö och framförallt servicen! 🙂 Jag hade inte ätit fondue innan och det här var helt klart ett bra ställe att testa det på första gången. Rekommenderas!
  Mvh Christina

 4. Tack för era fina kommentar till soaré. Det värmer rejält och ni är så välkomna igen. Mvh Madelene

 5. Tack för en supertrevlig kväll på Soaré. Det var vi som firade födelsedag. Jättegod mat och fantastisk service. Kul att raclette har kommit tillbaka. Vi är supernöjda och kommer definitivt igen.

 6. Hej igen restaurang Soaré med ägare Madeleine i spetsen!
  Det var lika gott och trevligt som sist vi var hos er. Vi är numera stamkunder och kommer bergsäkert igen. Vi hoppas du får fler besökare som blir lika nöjda som vi är – god mat och häftig och annorlunda restaurang!
  Hälsar Titti Jardetun med sällskap

 7. Tusen tack till alla nya gäster och sköna återvändare! Tack även för era recensioner och fina ord, både här men även på Facebook, Instagram och Bookatable – det gör oss så glada! Varmt välkomna igen!

 8. soaré har valt att stänga kommentarsfältet p g a spam & hänvisar vänligen till bl a The Fork & Bookatable samt Facebook för att se mer av våra fina gästers omdömen : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.